Over Detail’d

Home » Over Detail’d

overonsDetail’d Car Cleaning Service is een jong bedrijf dat kort geleden is opgericht. Wij zijn gepassioneerd autoliefhebbers en al sinds jaren bezig met het onderhouden van onze eigen auto’s en de auto’s in de directe omgeving. Steeds zochten we naar de beste producten om de auto’s in topconditie te houden. Sinds kort hebben we van deze passie ons werk kunnen maken. Na het volgen van een uitgebreide cursus bij een gerenommeerd auto detailer hebben we onze zaak opgestart.

 

Zoals de naam al verklapt, houden wij ons bezig met het “detailen” van auto’s. Wij richten ons voornamelijk op het exclusieve segment. Onze klanten stellen zeer strenge eisen en dat is precies waar wij op inspelen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat wij alleen de beste producten gebruiken.

 

Momenteel zijn we nog op zoek naar een geschikte werkplaats. Maar dat weerhoudt ons er niet van om toch ons werk te doen. Wij komen met plezier tot bij U om Uw auto onder handen te nemen.

Naast onze detail-service, adviseren wij onze klanten over hoe ze best de auto onderhouden. Wij stellen dan ook met plezier een “after-care” pakket samen waarmee de klant zorgenloos zijn auto zelf kan wassen.

Comments are closed.