Subaru Impreza GTT

Volgende producten werden gebruikt: Chemical Guys All Purpose Cleaner, Meguiar's Wheel Brightener, PCW Tyre Gloss, Chemical Guys Citrus Wash & Gloss Shampoo, ClayOne Blue, MagicOne Spray, Smartwax Smart Sealant, Chemical Guys V07 detailspray, Smartwax Smart Glass on 18 juli 2013
in
Back To The Portfolio
Back Home

Veel mensen hebben nooit van een auto kleien gehoord. Zo ook de eigenaar van deze Impreza GTT. De auto wordt bijna wekelijks gewassen, maar werd nog nooit gekleid en dat was te merken. De laklaag voelde aan als schuurpapier. In overleg met de klant werd een behandeling op maat samengesteld waarbij de nadruk lag op het kleien van het voertuig.

De auto werd eerst grondig gewassen. Daarna moest er gekleid worden. Normaal duurt het kleien van een degelijk onderhouden auto ongeveer een goed uur, maar in dit geval was er bijna 3 uur voor nodig om de lak weer mooi te krijgen. Na het kleien werd de auto opnieuw gewassen. Dit omdat er tijdens het kleien enorm veel vuiligheid van de lak werd gehaald en we zeker wilden zijn dat er geen vuile kleiresten op de auto zou achterblijven. Vervolgens werd de auto afgewerkt met achtereenvolgens een sealant, wax en detailspray.

Dit voertuig bewijst dat het noodzakelijk is om een auto te kleien. Door de auto alleen maar te wassen kan niet alle vervuiling van de lak gehaald worden.

 

 

« »

Comments are closed.