Skoda Octavia RS

Volgende producten werden gebruikt: Chemical Guys All Purpose Cleaner, Meguiar's Wheel Brightener, PCW Tyre Gloss, Smartwax Rimwax, Chemical Guys Citrus Wash & Gloss, Magicone klei en kleivloeistof, Chemical Guys V36 polish, Gyeon Prep, Gyeon Mohs coating, Gyeon Cure, Smartwax Smart Glass, Smartwax Blue-B-Gone on 16 april 2015
in
Back To The Portfolio
Back Home

Niet iedereen heeft de luxe om zijn/haar auto ‘s nachts binnen te kunnen zetten. De eigenaar van deze Skoda Octavia RS is slachtoffer geweest van een hagelbui welke serieus wat schade teweeg heeft gebracht. De auto was recent voorzien van een coating, maar omdat de auto uitgedeukt en herspoten moest worden, was de lakcoating zo goed als overal verdwenen. Er werd met de klant overeengekomen om de auto te polieren met een fijne polish om zo lichte krassen en overgebleven coating te verwijderen en de hele auto daarna te voorzien van een nieuwe coating.

De auto werd eerst grondig gewassen en gekleid. Vervolgens werd de laklaag met de Chemical Guys V36 polish gepolierd. Na het polieren werd alles 2 keer grondig ontvet met Gyeon Prep. Na het ontvetten werd de Gyeon Mohs coating in 2 lagen aangebracht. De auto werd vervolgens een nachtje weggezet in een verwarmde garage zodat de coating goed kon uitharden. De volgende ochtend werd alles nog eens nagewreven met Gyeon Cure om zo een optimaal resultaat te bekomen. Ten slotte werden ook de velgen nog voorzien van een sealant, de banden kregen een voeding en het interieur werd nog gereinigd en gevoed.

« »

Comments are closed.