Porsche Panamera

Volgende producten werden gebruikt: Poorboys All Purpose Cleaner, Gyeon Iron, Chemical Guys Citrus Wash & Gloss, Gyeon Clay Lube en Clay, Gyeon Compound, Gyeon Prep, Gyeon One, Gyeon Cure, Gyeon Glass, Gyeon Tire on 21 juni 2018
in
Back To The Portfolio
Back Home

Voor aanvang van de zomervakantie werd deze Porsche Panamera nog snel onder handen genomen en gecoat met Gyeon One. Voor ons de eerste keer dat we met deze coating werken. De coating geeft iets meer glans maar gaat iets minder lang mee in vergelijking met de wel gekende Gyeon Mohs coating.

Omdat de auto toch al wat gebruikssporen vertoonde, werd geopteerd om de auto te polieren met de Gyeon Compound polier pasta en gele Rupes polier pads. Op die manier hebben we de lak toch serieus kunnen corrigeren en krijgen we toch ook een mooi glans. Beter had geweest om eerst grof en daarna fijn te polieren, maar gelet op het budget van de klant was dat niet mogelijk. Na het aanbrengen van de coating hebben we alles 24 uur laten staan en vervolgens afgewerkt met Gyeon Cure. De Porsche is nu weer voor een jaartje beschermd.

 

«

Comments are closed.