Porsche 996 Carrera

Volgende producten werden gebruikt: Poorboys All Purpose Cleaner, Gyeon Iron, PCW Tyre Gloss, Smartwax Rimwax, Chemical Guys Citrus Wash & Gloss, Magicone klei en kleivloeistof, Chemical Guys V36 polish, Gyeon Prep, Waxaddict Vitreo Signature Wax, Nanolex Glass Cleaner, Chemical Guys Innerclean, PCW Leather Crême, Smartwax Blue-B-Gone on 28 februari 2017
in
Back To The Portfolio
Back Home

Deze Porsche 996 Carrera met 240.000 kilometers op de teller moest klaar gezet worden voor verkoop. De auto zag er na aan die jaren nogal afgeleefd uit. De lak vertoonde flink wat krassen en ook het interieur kon wel wat opgefrist worden.

Omdat de eigenaar niet veel geld wou uitgeven vooraleer de auto te koop te zetten, werd afgesproken om de auto in 1 stap te polieren, af te werken met 2 waxlagen en het interieur te reinigen en te voeden. Na 8 uur goed doorwerken was het resultaat toch wel zeer bevredigend. De lak was na het polieren in toch wel goede staat en ook het lederen interieur was flink opgeknapt. De eigenaar was dan ook zeer tevreden met het resultaat. We twijfelen er dan ook niet aan dat de Porsche na deze behandeling snel verkocht zal worden.

« »

Comments are closed.