Maserati Granturismo

Volgende producten werden gebruikt: Chemical Guys All Purpose Cleaner, Meguiar's Wheel Brightener, Chemical Guys Citrus Wash & Gloss, ClayOne Blue, MagicOne Spray, Chemical Guys V36 polish, Smartwax Smart Sealant, Chemical Guys V07 detailspray, Smartwax Smart Glass on 11 maart 2014
in
Back To The Portfolio
Back Home

Sommige mensen weten precies hoe ze een auto moeten onderhouden. Deze Maserati is altijd op de juiste manier gewassen en staat ‘s nachts altijd binnen. De auto verkeerde dan ook in zeer goede staat, zowel het interieur als de buitenkant. De eigenaar wist dan ook precies wat hij wou laten doen aan de auto, het wegpolieren van de swirls.

Vanzelfsprekend werden eerst de wielkasten, banden en velgen gereinigd. Vervolgens werd de auto gewassen met een shampoo op citrus basis en daarna afgedroogd met microvezel handdoeken. Omdat de auto altijd binnen heeft gestaan, was de laklaag niet enorm vervuild. Het kleien nam dan ook niet veel tijd in beslag. Alle tijd en aandacht kon dus gaan naar het polieren van de laklaag. Er werd overeengekomen om de auto te beschermen met een sealant.

Donkere kleuren zien er doorgaans sneller “vervaagd” uit. De Maserati is hier geen uitzondering op. De auto zag er voorafgaand de behandeling al zeer fris uit, maar na de behandeling bleek toch dat de polierbeurt welgekomen was.

 

« »

Comments are closed.