Maserati 3200GT

Volgende producten werden gebruikt: Poorboys All Purpose Cleaner, Gyeon Iron, PCW Tyre Gloss, Smartwax Rimwax, Chemical Guys Citrus Wash & Gloss, Magicone klei en kleivloeistof, Menzerna FF3000 polish, Gyeon Prep, Gyeon Mohs coating, Gyeon Cure, Nanolex Glass Cleaner, Chemical Guys Innerclean, Smartwax Blue-B-Gone on 23 augustus 2016
in
Back To The Portfolio
Back Home

Deze Maseratie 3200GT werd onlangs geïmporteerd uit Frankrijk. De auto werd nieuw aangekocht in 2001 en had sinds 2007 geen kilometer meer gereden. Met 56.000 kilometer op de teller kunnen we dan ook stellen dat de nieuwe eigenaar een pracht exemplaar heeft weten te bemachtigen. Buiten een dikke laag stof bevond de auto zich dan ook in redelijk goede staat. Na grondige inspectie werd met de eigenaar besloten om de auto met een fijne polish te behandelen en daarna af te werken met een Gyeon Mohs coating. Omdat het interieur kwasi geen gebruikssporen vertoonde, werd hier verder geen aandacht aan besteed.

De auto werd eerst met een ontvettende shampoo gewassen. Daarna volgde het kleien om vervolgens de Menzerna polish boven te halen om het geheel tot een sublieme glans te polieren. Na het polieren werd de auto 2 keer goed ontvet en kon de coating aangebracht worden. Eens de coating goed was uitgehard, kon de Maserati afgewerkt worden met Gyeon Cure. Ook banden en velgen werden voorzien van de nodige bescherming.

« »

Comments are closed.