BMW X5

Volgende producten werden gebruikt: Chemical Guys All Purpose Cleaner, Meguiar's Wheel Brightener, PCW Tyre Gloss, Chemical Guys Glossworkz Shampoo, Smartwax Smart Sealant, Chemical Guys V07 detailspray, Chemical Guys Inner Clean, Smartwax Smart Glass, Gloss It Leather Protectant on 7 juli 2013
in
Back To The Portfolio
Back Home

Voor de BMW X5 van mevrouw Van Camp was een opfrisbeurt meer dan voldoende om de auto weer te doen stralen. De auto is al reeds 5 jaar in haar bezit en wordt steeds met de grootste zorg onderhouden.

Zoals het hoort werden eerst de banden, velgen en wielkasten schoongemaakt. Omdat aan de velgen nooit veel aandacht werd besteed, kroop hier wel wat tijd in. Omdat de auto niet gekleid of gepolierd moest worden, werd een glansversterkende shampoo gebruikt bij het wassen. Na het afdrogen van de auto werd een sealant aangebracht. Het geheel werd met de V07 detailspray van Chemical Guys afgewerkt.

Omdat er regelmatig kleine kinderen in de X5 meerijden, heeft het lederen interieur het al zwaar te verduren gehad. Na het grondige schoonmaken en ontvetten van het lederen interieur werd dit gevoed zodat het nog vele jaren soepel en beschermd zou blijven. Ook de rest van het interieur werd niet vergeten.

 

 

« »

Comments are closed.