BMW X3

Volgende producten werden gebruikt: Chemical Guys All Purpose Cleaner, Meguiar's Wheel Brightener, PCW Tyre Gloss, Chemical Guys Citrus Wash & Gloss Shampoo, ClayOne Blue, MagicOne Spray, Chemical Guys V32 Polish, Chemical Guys V36 Polish, Smartwax Smart Sealant, Chemical Guys V07 detailspray, Smartwax Smart Glass on 10 september 2013
in
Back To The Portfolio
Back Home

Een auto kopen is altijd iets om naar uit te kijken. Of het nu om een nieuwe of tweedehands auto gaat, het is en blijft voor velen een serieuze investering en de verwachtingen liggen dan ook meestal hoog. Deze BMW X3 met 100.000 km op de teller zag er bij aankoop zeer verzorgd uit. Na enkele wasbeurten werden er steeds meer krassen zichtbaar. Blijkbaar had de verkoper van het voertuig de laklaag behandeld met een “filler”. Dit product vult de krassen op om ze zo minder zichtbaar te maken. Dit is echter een tijdelijke oplossing. De filler wordt uiteindelijk uit de krassen gewassen. De nieuwe eigenaar wou de krassen permanent laten verwijderen door middel van het polieren van de laklaag.

Zoals bij elke behandeling werd de auto eerst grondig gewassen. Eerst werden de wielkasten, banden, velgen en deursponningen schoongemaakt. Daarna werd de auto in zijn geheel grondig gewassen en afgedroogd. Vervolgens werd de auto gekleid om vervolgens met het polieren te beginnen. Het polieren werd in 2 stappen gedaan om zoveel mogelijk krassen te verwijderen. De laklaag werd ten slotte met een sealant behandeld, banden werden gevoed en velgen beschermd. Het interieur moest niet aangepakt worden.

Jammer genoeg konden niet alle krassen weg gewerkt worden. Een aantal krassen waren te diep om weg te polieren. Toch was de klant zeer tevreden met het behaalde resultaat.

 

 

« »

Comments are closed.