BMW 530D

Volgende producten werden gebruikt: Poorboys All Purpose Cleaner, Meguiar's Wheel Brightener, Gyeon Iron, Smartwax Rimwax, Auto Finesse Citrus Power, Chemical Guys Citrus Wash & Gloss, Magicone klei en kleivloeistof, Menzerna FF3000 polish, Gyeon Prep, Gyeon Mohs coating, Gyeon Cure, Nanolex Glass Cleaner, Chemical Guys Innerclean, Smartwax Blue-B-Gone on 15 juli 2016
in
Back To The Portfolio
Back Home

In de zomervakantie trekken veel mensen er met de auto op uit. Zo ook deze klant van het eerste uur. In totaal werden er op 2 weken tijd 3.000 km afgelegd richting Toscaanse zon. De afstand én 2 kinderen op de achterbank maakten dat de auto zowel binnen als buiten enorm had afgezien.

Om de vliegen op de voorkant van de auto makkelijk te kunnen verwijderen, werden voorbumper, motorkap en spiegelkappen eerst ingespoten met Auto Finesse Citrus Power. Dit zorgt er voor dat de vliegen losweken en zo zonder veel moeite van de auto gewassen kunnen worden. Omdat de velgen extreem vuil waren, werden deze in 2 stappen gereinigd. Eerst met Meguiar’s Wheel Brightener, daarna met Gyeon Iron. Eenmaal de auto van al het hardnekkig vuil was ontdaan, konden we wassen, kleien, polieren, ontvetten en coaten. In totaal zijn we 2 dagen intensief bezig geweest, maar het resultaat mag er wezen!

 

« »

Comments are closed.