Audi A7

Volgende producten werden gebruikt: Chemical Guys All Purpose Cleaner, Meguiar's Wheel Brightener, PCW Tyre Gloss, Chemical Guys Citrus Wash & Gloss Shampoo, ClayOne Blue, MagicOne Spray, Chemical Guys V36 polish, Smartwax Smart Sealant, Chemical Guys V07 detailspray, Smartwax Smart Glass on 1 juli 2013
in
Back To The Portfolio
Back Home

Deze 2 jaar oude A7 zag er op het eerste zicht zeer goed onderhouden uit. Bij nadere inspectie bleek de lak toch vol swirls en kleine krassen te zitten. Ook voelde de lak zeer ruw aan. Samen met de klant werd besloten om een lichte lakcorrectie uit te voeren.

Eerst werd de auto grondig gewassen en gekleid. Daarna werd de lak met een lichte polish bewerkt. Omdat de auto dagelijks gebruikt werd voor woon-werk verkeer, werkten we de auto af met een sealant voor een langdurige bescherming. De velgen werden eveneens met een sealant behandeld en de banden voorzien van een dressing. Ten slotte werd er nog een wax aangebracht om de zwarte kleur te doen schitteren. Het interieur moest niet gedaan worden.

Deze auto is een goed voorbeeld van hoe slechte wastechnieken de lak van de auto kan beschadigen. Gelukkig waren de swirls oppervlakkig en konden ze nagenoeg allemaal verwijderd worden. Na de behandeling zag de auto er weer als nieuw uit.

 

 

« »

Comments are closed.