Home (referentie voor teksten)

Home » Home (referentie voor teksten)

Detail’d Car Cleaning Service weet als geen ander hoe belangrijk een auto voor mensen kan zijn. Daarom streven wij naar perfectie als het gaat om onderhouden van Uw auto. Wij maken gebruik van de beste producten die er op de markt aanwezig zijn. Nergens wordt op bespaard. Zowel het interieur als het exterieur wordt met de grootste zorg onderhouden. U bepaalt zelf hoe ver wij hier in moeten gaan.

Elke autoliefhebber rijdt graag met een propere auto rond. Het onderhouden van een auto is echter niet zo eenvoudig als men wel denkt. Veel mensen wassen de auto op een verkeerde manier, waardoor de laklaag het zwaar te verduren krijgt. Wassen met een spons, door een carwash rijden, afdrogen met een zeemvel, zijn slechts enkele van vele foutieve manieren om de laklaag van de auto te onderhouden.

Bij ons kunt U terecht om Uw auto op een correcte manier, tot in detail, onder handen te laten nemen. Eens de auto volledig gereinigd is, voorzien wij deze van een duurzame wax of sealant, welke de laklaag maandenlang beschermd. Ook wordt het interieur niet vergeten.

Momenteel werken wij enkel op locatie. Wij komen dus naar U. Thuis, op het werk of ergens anders, wij komen Uw auto ter plaatse onder handen nemen. Het enige wat wij vragen is dat er water en electriciteit aanwezig is in de directe omgeving. Een auto wordt best niet gedetaild in de buitenlucht, dus vragen wij eveneens om een overdekte werkplaats, zijnde een carpoort of garage of iets gelijkaardigs.

Comments are closed.